Pages
(Przenieś do…)
home
o blogu
kontakt
version française
365 razy dwie
copyright
▼
czwartek, 20 lutego 2014
Gorzkie pomarańcze, jabłka, cytryny i wanilia lub kardamon... konfitura!
›
K onfiturę z gorzkich pomarańczy pokochałam niedawno. Dzięki Lù, której konfitura jest najlepsza na świecie! Nie za słodka, nie za gorzka...
103 komentarze:
czwartek, 31 października 2013
Bezglutenowe, mocno czekoladowe mi-cuit
›
Czekoladę lubię, jednak daleko mi do prawdziwych czekolado-holików, dla których dzień bez czekolady jest dniem straconym. Jednak z nadejśc...
22 komentarze:
środa, 18 września 2013
Clafoutis z jabłkami
›
Średniej wielkości jabłko pokrywa 14% dziennego zapotrzebowania naszego organizmu na witaminę C, zawiera 4 gramy błonnika, przeciwutleniac...
19 komentarzy:
piątek, 19 lipca 2013
Charlotta z letnimi owocami
›
Charlotta została stworzona w XVIII wieku na cześć królowej Charlotty, małżonki Jerzego III, króla Anglii. Jej podstawą była marmolada ja...
27 komentarzy:
środa, 17 lipca 2013
Mój ulubiony, ostry sos vinaigrette
›
Mam słabość do ostrych sosów vinegraitte ! Uwielbiam takie wyciskające łzy i przeczyszczające zatoki. Jednak takiego sosu nie można po...
10 komentarzy:
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer